Circulaţia rutieră va fi închisă temporar pe Prelungirea Berceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În noaptea de miercuri spre joi, între orele 1.00 şi 5.00, circulaţia vehiculelor va fi blocată temporar la limita teritorială a Sectorului 4 - zona Prelungirea Berceni – linia de Centură a Capitalei, a anunţat Primăria Sectorului 4.

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a luat această decizie pentru a evita situaţia din cursul săptămânii trecute, când zăpada căzută abundent, cât, mai ales viscolul, au dus la producerea de blocaje rutiere în această zonă.

“Pentru că ne aflăm încă sub atenţionare meteo de viscol, urmat de ger, iar zona Prelungirea Berceni este câmp deschis, există riscul ca întreaga cantitate de zăpadă, acumulată pe marginea acestei căi rutiere, pe porţiunea de 2 km, până la linia de Centură a Capitalei, să fie spulberată şi împrăştiată pe carosabil. În special pentru că este intens tranzitată de vehicule de transport marfă de mare tonaj, zona trebuie degajată, zăpada depozitată, care pe alocuri, atinge chiar şi 5 m înălţime, urmând a fi încărcată de către lucrătorii REBU SA”, afirmă Primăria Sectorului 4.

„Am anunţat Prefectura Capitalei şi, cu sprijinul Poliţiei Rutiere, vom restricţiona temporar circulaţia în zonă, pentru a reuşi să degajăm carosabilul. Altfel, riscăm să se blocheze din nou autovehiculele în câmp deschis, nemaivorbind de faptul că gerul din timpul nopţii poate provoca necazuri şi poate îngreuna acţiunile nostre de deszăpezire”, a declarat Primarul Cristian Popescu-Piedone.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite