Tipizatele de la Serviciul Permise de Conducere şi Înmatriculări Auto sunt gratuite, precizează Prefectura Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectura Capitalei a precizat printr-un comunicat de presă că toate tipizatele utilizate de Serviciul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bucureşti sunt gratuite şi sunt puse la dispoziţie cetăţenilor de către funcţionarii acestei instituţii la sediul din Şoseaua Pipera nr. 49.

Prefectura Capitalei a făcut această precizare întrucât au existat cazuri în care unii cetăţeni au fost induşi în eroare de către terţe persoane cu privire la gratuitatea tipizatelor şi au intrat în posesia acestora contra cost.

Pentru facilitarea accesului cetăţenilor la serviciile acestei instituţii, tipizatele pot fi descărcate gratuit şi de pe site-ul Prefecturii Capitalei www.prefecturabucureşti.ro. Cetăţenii care apelează la serviciile Serviciului sunt  sfătuiţi să intre in posesia acestor materiale numai de la instituţia abilitată sau de pe site-ul Prefecturii Bucureşti. În cazul în care există vreun refuz din partea Serviciului de a pune la dispoziţie gratuit tipizatele, solictanţii sunt rugaţi să informeze de îndată Prefectura Capitalei cu privire la acest aspect.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite