Prefectul Capitalei le-a cerut primarilor din Bucureşti să fie pregătiţi pentru a interveni rapid în perioada următoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atănăsoaei, a solicitat primarilor din Bucureşti să se pregătească pentru a reacţiona rapid, după ce ANM a emis cod galben pentru perioada 3 februarie (ora 10.00) - 5 februarie (ora 20.00).

În intervalul menţionat vor avea loc intensificări ale vântului cu viteze de peste 50-60 km/h şi va ninge abundent. Din dimineaţa zilei de sâmbătă, există riscul depunerii de polei pe străzile Capitalei.

"Firmele de deszăpezire trebuie să fie pregătite cu materiale antiderapante şi utilaje pentru intervenţii rapide în următoarele zile. Poliţia Rutieră a primit deja dispoziţia de a fi prezentă în intersecţii şi de a acorda sprijin utilajelor. Ne îngrijorează posibilitatea ca ninsoarea să se transforme în lapoviţă sau chiar ploaie, pentru că, pe fondul unor temperaturi scăzute, există pericol de polei, de îngheţ a cablurilor electrice şi, de aici, posibilitatea unor pene de curent. Am cerut Enel să se pregătească şi să ia orice măsură tehnică sau de resursă umană pentru a nu lăsa bucureştenii fără electricitate” a  declarat Atănăsoaei.   



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite