Un tânăr s-a dezbrăcat complet lângă statuia Lupoaicei din Bucureşti! Explicaţia...una universitară!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 20 de ani a fost amendat de agenţii Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti (PLMB) după ce a pozat complet dezbrăcat în Piaţa Roma, lângă statuia Lupoaicei.

Una dintre patrulele Serviciului de Ordine Publică din cadrul PLMB, care efectua ieri seară o misiune de monitorizare a Centrului Istoric, în zona unde se adunaseră suporterii echipei de fotbal Twente, a avut o surpriză: în Piaţa Roma, un tânăr defila gol-puşcă. Pe lângă el, un altul îl fotografia în diferite poziţii creând iritarea trecătorilor. “Până la intervenţia poliţiştilor locali, obişnuiţi cu acte de exhibiţionism din partea unor persoane cu probleme psihice, tânărul complet dezbrăcat s-a aşezat picior peste picior pe soclul statuii. Calm, „modelul” a mai apucat să pozeze, lipit de Lupoaică,  în diferite ipostaze nud”, relatează poliţiştii. Prima măsură a agenţilor PLMB a fost să îl acopere pe tânăr şi, apoi, să-l someze să se îmbrace cu hainele lăsate în apropiere. Apoi, l-au amendat cu 200 de lei pentru săvârşirea de fapte obscene în locuri publice.

S.G.V. – născut în 1992 – a povestit poliţiştilor că acţiunea sa a fost realizată în baza unui proiect universitar. Deşi nu a putut prezenta vreun document prin care să demonstreze că este student, tânărul a susţinut că a defilat în pielea goala, în mijlocul Capitalei, pentru a realiza tema „nuditate pe timp de iarnă”.

Tânărul şi-a recunoscut fapta, dar nu a fost de acord să semneze procesul verbal. El  şi-a schimbat şi povestea în câteva minute, iar în loc de tema universitară a susţinut că, de fapt, vroia să afle opinia publicului în privinţa imaginii în care apare gol puşcă lângă Statuia Lupoaicei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite