Polițistul din Capitală care a tâlhărit un bărbat, furându-i 10.000 de lei, va fi cercetat în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul care ar fi trebuit să apere cetățenii, angajat al Secției 19 de Poliție din București, a bătut un bărbat din județul Argeș și i-a furat acestuia 10.000 de lei, iar acum este cercetat în stare de libertate.

Polițistul din Capitală, alături de tatăl său și de o cunoștință a acestora au fost reținuți luni, 9 ianuarie,  după ce au tâlhărit un bărbat de 41 de ani din județul Argeș, însă magistrații Judecătoriei Costești au decis ca omul legii să fie cercetat în libertate.

Tâlharii l-au bătut pe bărbat  și i-au sustras suma de aproape 10.000 de lei, incidentul având loc pe un câmp din afara localității argeșene Slobozia.

Magistrații au respins propunerea de arestare preventivă

Cei trei bătăuși au fost duși la Judecătoria Costești, cu propunerea de arestare preventivă sub acuzațiile de tâlhărie și lipsire de libertate. Magistrații au respins propunerea procurorilor şi au decis ca cei trei să fie cercetaţi în libertate, însă decizia nu este definitivă şi va fi atacată cu recurs de către procurori, la Tribunalul Argeş.

Victima le datora bani

Tâlhăria a avut loc pe 7 ianuarie, când atacatorii s-au întâlnit cu victima în fața unui bar din localitatea Slobozia. Între cei trei tâlhari și bărbatul de 41 de ani existau niște probleme mai vechi. Victima le datora bărbaților o sumă de bani, după ce cumpărase de la aceștia o cantitate mare de cereale.

Conform anchetatorilor, de la bar cei patru au mers cu o maşină pe un câmp din afara comunei, unde a avut loc tâlhăria, cei trei bărbaţi luându-i victimei, prin violenţă, suma de 9.250 de lei.

Șase zile de îngrijiri medicale

În urma agresiunii, victima a fost consultată de un medic legist și i-a fost eliberat un certificat medico legal în care se specifică faptul că aceasta are nevoie de şase zile de îngrijiri medicale.

Potrivit unor surse judiciare, poliţistul  Floricică Adrian, în vârstă de 29 de ani, nu este la prima abatere, el fiind cercetat de Direcția Generală Anticorupție (DGA) pentru luare de mită. Omul legii a lucrat la Poliţia Rutieră, iar ulterior a fost pus la dispoziţia Secţiei 19 de Poliţie din Bucureşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite