Şofer fără permis a încercat să calce cu maşina un poliţist în trafic, în Valea Cascadelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul a luat un poliţist pe capotă, după ce fusese oprit în trafic la un filtru în zona Valea Cascadelor. Poliţistul a suferit fracturi multiple şi este internat în spital. Şoferul vinovat, un tânăr de 22 de ani, este audiat la sediul Poliţiei Capitalei.

UPDATE Poliţia Capitalei a prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Municipiului Bucureşti propunerea de arestare a şoferului, sub acuzaţiile de tentativă de omor calificat şi deosebit de grav, precum şi pentru conducere fără permis, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae. Acuzatul are antecedente penale şi nu a opus rezistenţă la arestare, a completat aceeaşi sursă.

Şoferul a încercat să dea cu maşina peste poliţist, după ce acesta l-a semnalizat să oprească, pentru că trecuse pe culoarea roşie a semaforului, informează România TV.

Incidentul s-a petrecut vineri în jurul orei 18.15, în cartierul Militari din Capitală. A fost nevoie de intervenţia forţelor speciale pentru a-l prinde pe şofer, care a fugit de la locul faptei, a abandonat bolidul BMW pe care îl conducea şi s-a ascuns pe terasa unui bloc, împreună cu pasagerul cu care călătorea.

"Doi poliţişti ai Brigăzii Rutiere Bucureşti au observat un autoturism BMW care circula pe Bulevardul Iuliu Maniu din Sectorul 6. La intersecţia cu Valea Cascadelor, şoferul a trecut pe culoarea roşie a semaforului. Poliţiştii i-au făcut semn să oprească, şoferul a încetinit, iar când a ajuns în dreptul agentului de poliţie a accelerat şi l-a lovit pe acesta, trântindu-l la pământ. Apoi şoferul a fugit pe Strada Preciziei. Poliţiştii au plecat în urmărirea maşinii şi au găsit maşina parcată pe strada Preciziei. Cei doi ocupanţi ai maşinii au fost găsiţi ascunşi pe terasa unui bloc. Şoferul avea 22 de ani, pasagerul din dreapta este un bărbat de 38 de ani, ambii din Bucureşti. Şoferul nu deţine permis de conducere din nicio categorie", a declarat la România TV Alexandru Niculaie, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Poliţistul lovit a fost internat în spital cu mai multe răni, leziuni la braţ, la piciorul drept, şi mai multe plăgi cauzate de cioburi, dar el este acum în afara oricărui pericol, a adăugat acesta.

Poliţia Capitalei şi procurorii au demarat o anchetă, l-au reţinut pe şoferul vinovat şi urmează să fie propusă arestarea sa pentru 29 de zile. Şoferul care l-a lovit cu maşina pe agentul de circulaţie este cercetat pentru tentativă de omor.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite