VIDEO Agresorii care l-au bătut pe poliţist în centrul Capitalei sunt în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şmecherii de cartier care s-au luat la bătaie cu un poliţist care a încercat să îi legitimeze sunt arestaţi pentru 29 de zile. Incidentul a avut loc duminică, în plin centrul Bucureştiului, unde cei doi hărţuiau oamenii care treceau pe trotuar.

Eugen Paraschiv şi Cristian Pătraşcu sunt cei doi care au primit 30 de zile de arest pentru infracţiunea de ultraj, conform informaţiilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sectorului 1, oferite de Mircea Florin Popa. Aceştia au atacat un poliţist în plină zi, în centrul Bucureştiului, după ce făcuseră atmosferă pe stradă, împiedicând trecătorii.

Poliţistul local, aflat în timpul serviciului, le-a solicitat celor doi să se legitimeze. În loc de actele de identitate, tot ce a văzut poliţistul de la şmecheri au fost îmbrânceli şi pumni. "Băi nu te da la mine, că-ţi dau una de nu te vezi", l-a ameninţat unul ditre atacatori, promisiune care a devenit, imediat, realitate.

Întreaga scenă a fost filmată de o martoră cu telefonul mobil, care a vrut să ajute poliţistul cu probe. Faptul i-a stârnit şi mai tare pe batauşi, unul din ei a strigat arogant: "Vă rog frumos să filmaţi!"

Cick aici pentru înregistrarea conflictului:

Incidentul s-a petrecut duminică, 6 mai 2012, la ora 20.30, la intersecția străzilor Edgar Quinet și Academiei. "Colegii din zonă ai poliţistului agresat au intervenit în câteva minute şi i-au culcat la pământ pe  doi dintre cei trei agresori", a declarat directorul adjunct al Poliţiei Locale a Sectorului 1, Iosif Bălan. Al treilea individ recalcitrant a fugit, conform informaţiilor de la Primăria Sectorului 1.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite