I-a furat borseta cu aproximativ 9.000 de lei în plină zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A.Ion, un tânăr de 23 de ani, din judeţul Ilfov, s-a prezentat ieri, în jurul orei 10:25, la sediul Secţiei 23 Poliţie pentru a se plânge că a fost jefuit la intersecţia Bulevardului 1 Decembrie 1918 cu Aleea Textiliştilor.

A.Ion, distribuitor la o societate comercială, spune că în timp ce se afla la intersecţie în spatele său a oprit un autoturism tip dubiţă, al cărui număr de înmatriculare nu l-a reţinut, din care a coborât un individ necunoscut, care, prin ameninţarea cu un cuţit, i-a sustras o borsetă pe care o avea în mână şi în care se afla suma de aproximativ 9.000 lei, bani proveniţi din încasările pe care le efectuase în ziua precedentă, în beneficiul societăţii în cadrul căreia îşi desfăşoară activitatea, după care a dispărut într-o direcţie necunoscută.

Tânărul nu a putut oferi detalii despre autorul infracţiunii şi nici despre autoturismul din care acesta a coborât. Intrucât partea vătămată era incoerent în declaraţii s-a procedat la efectuarea de verificări cu privire la timpul şi traseul parcurs de acesta, ocazie cu care s-a stabilit că cele sesizate nu se confirmă.

Ulterior, bărbatul a revenit asupra celor sesizate, declarând că banii respectivi i-a dat unei persoane în contul unei datorii mai vechi şi că a sesizat organele de poliţie că a fost tâlhărit pentru a justifica lipsa banilor la firma unde trebuia să îi predea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite