Poliția Locală a Sectorului 1 ajută la fluidizarea traficului rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de polițiști locali și agenți ai Poliției Naționale organizează acțiuni comune de fluidizare a traficului rutier pe arterele Sectorului 1 afectate de zăpadă.

Încă de săptămâna trecută, Poliția Locală a Sectorului 1, care a preluat de anul trecut și atribuții de ordine și siguranță public, ajută Poliția Națională la decongestionarea traficului rutier în cele mai aglomerate zone. Cu ajutorul sistemului de supraveghere video, agenții locali au ținut sub observație zonele aglomerate din sector, transmițând în timp util informațiile către Poliția Rutieră.

Peste zece echipaje ale Poliției Locale sunt prezente pe străzile din Sectorul 1 pentru acțiuni de dirijare a traficului, supraveghere și patrulare.

În plus, pentru eficientizarea activității de deszăpezire, Poliția Locală acordă asistenţă utilajelor Companiei Romprest. Astfel, autoturismele parcate pe marginea străzilor sunt ridicate temporar până la curățarea carosabilului, iar cele parcate neregulamentar sunt ridicate și duse în Aleea Mateloţilor nr. 31-43.

La această oră, în Sectorul 1 se circulă în condiții de iarnă, fără a se înregistra blocaje rutiere.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite