46 de echipaje ale Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti au participat la deszăpezire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 46 de echipaje ale Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti (PLMB) au participat noaptea trecută la acţiunea de deszăpezire a Capitalei.

Principala misiune a patrulelor din cadrul Serviciilor Ordine Publică, Circulaţie sau Intervenţii din cadrul PLMB a fost sprijinirea utilajelor care au acţionat pentru îndepărtarea zăpezii pe arterele Bucureştiului. Potrivit poliţiştilor locali, acţiunea s-a derulat fără evenimente, singura problemă înregistrându-se în jurul orei 1 dimineaţa, atunci cînd o patrulă de la Ordine Publică a acţionat în intersecţia Şoseaua Alexandriei cu Soseaua Antiaeriană pentru îndepărtarea unui autoturism lăsat pe linia de tramvai. Maşina - care bloca atât traficul rutier cât şi intervenţia utilajelor de deszăpezire - a fost scoasă de pe şine în câteva minute.

Echipajele Serviciului Circulaţie din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti au însoţit utilajele de deszăpezire pe 44 de artere de circulaţie ale Capitalei. Mai mult, poliţiştii locali de la Circulaţie au restricţionat traficul în centrul Bucureştiului pentru sprijinirea utilajelor speciale şi au asigurat fluidizarea traficului în zone precum Calea Rahovei, Ferentari, Alexandriei, Răzoare sau Şoseaua Mihai Bravu.

În cursul nopţii, încă nouă oameni au fost salvaţi de la îngheţ de poliţiştii locali din cadrul Serviciului Intervenţii. Cei mai mulţi au declarat că nu mai puteau rezista nici în canalele în care îşi găsiseră adăpost. Toţi au fost transportaţi cu maşinile PLMB la centrele de asistenţă socială. Cu aceste nouă persoane, numărul total al celor salvaţi de frig, doar de patrulele Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti, se ridică la 151.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite