Un consumator de etnobotanice a fost salvat de la moarte de poliţiştii călare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 29 de ani a încercat să îşi ia viaţa de pe podul de peste Lacul Tineretului, ieri seară, după ce a consumat etnobotanice. Doi agenţi din cadrul departamentului Poliţie Călare au intervenit şi i-au salvat viaţa.

Mai mulţi bucureşteni au anunţat Poliţia Locală că un tânăr s-a urcat peste balustrada unui pod din Parcul Tineretului şi ameninţă că se va arunca în lac. Două patrule călare din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti (PLMB) au ajuns la faţa locului, prea târziu însă.

Tânărul a sărit deja în apă, de la o înălţime de câţiva metri. „Din cauza impactului dur cu apa, tânărul şi-a pierdut cunoştinţa, existând riscul ca acesta să se înece. În acel moment una din patrulele călare a coborât în marginea lacului, iar agenţii au sărit în apă pentru a-l salva pe sinucigaş", este precizat într-un comunicat transmis de PLMB. Un alt agent a ţinut curioşii la distanţă şi a chemat ambulanţa.

Medicii i-au oferit primul ajutor tânărului, care a scăpat cu viaţă. „Am luat d-alea mai noi", a declarat tânărul care a fost transportat la spitalul Obregia. Pentru curajul de care au dat dovadă, cei doi agenţi care au intervenit au fost menţionaţi pe ordinul de zi al Direcţiei Generale de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite