Şefii poliţistului ucigaş, cercetaţi disciplinari de MAI. Ei au trecut cu vederea bolile psihice ale lui Vlădan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorii policlinicii "Nicolae Kretzulescu", instituţia MAI unde Gheorghe Vlădan, criminalul care a împuşcat opt oameni în coaforul Perla, a lucrat ca şofer pe ambulanţă, au intrat în vizorul reprezentanţilor ministerului şi sunt cercetaţi disciplinar.

Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) îi acuză pe directorul Centrului Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu "Dr. Nicolae Kretzulescu", Daniel Botez, dar şi pe adjunctul acestuia, Bogdan Tudorache, că, nu au luat măsuri în privinţa lui Gheorghe Vlădan, criminalul de la coaforul Perla, şi că nu au ţinut cont de starea de sănătate a acestuia şi de faptul că lua antidepresive.


Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu bărbatul misterios pe care era gelos poliţistul-criminal Gheorghe Vlădan!

image

Gheorghe Vlădan a lucrat timp de 14 ani la Direcţia Logistică a Ministerului Administraţiei şi Internelor. Anul trecut, acesta a fost trecut pe lista de disponibilizări, însă a reuşit să se transfere în ultimul moment la policlinica "Nicolae Kretzulescu", din cadrul aceluiaşi minister, unde s-a angajat ca şofer pe ambulanţă.

Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu

Click pe poze pentru fotogalerie cu poliţistul criminal şi soţia sa din perioada în care trăiau o poveste de dragoste incendiară!

EXCLUSIV Prima fotografie cu fiul poliţistului asasin, cum îşi plânge mama lângă sicriu

Reporterii bucuresti.adevarul.ro au încercat să-l contacteze pe Daniel Botez, directorul policlinicii MAI, însă la telefon a răspuns secretara acestuia, care a informat că directorul este în concediu medical şi că nu se ştie când se va întoarce la muncă.


Click aici pentru a vedea declaraţia de avere a criminalului Gheorghe Vlădan.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

image

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

(FOTO/VIDEO) Secretele Florinei, vândute pe 1.000 de lei

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Portretul-robot al poliţistului Gheorghe Vlădan care a executat opt persoane în centrul Capitalei: 40 de ani, blond, înalt

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan. De mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!“. Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite