VIDEO Fiul lui Nicolas Sarkozy a făcut show într-un club din Capitală. A plecat acasă cu 6.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pierre Sarkozy, cunoscut în lumea muzicii sub numele de Deejay Mosey, a mixat vineri seară în Club Fratelli din Capitală. Pentru prestația sa a primit un onorariu de 6.000 de euro. Sarkozy Jr. nu i-a surprins pe organizatori cu pretenții exagerate.

După recitalul care s-a încheiat în zori, fiul lui Nicolas Sarkozy și al lui Marie-Dominique Culioli a părăsit România cu primul avion. Vizita lui Pierre a pus pe jar atât Ministerul de Interne, cât şi Ambasada Franţei, iar în clubul unde a mixat s-au făcut controale serioase, potrivit rtv.net.

Deejay Mosey a simţit încă din adolescenţă că drumul său este muzica. El este acum un invitat constant al marilor cluburi din Europa. Pierre mai are un frate, Jean, care a ales însă politica şi este un activist desăvârşit pentru Uniunea Mişcării Populare, partidul care l-a sprijinit pe tatăl său, Nicolas Sarkozy.

Pierre Sarkozy are o vastă experiență în compoziție și producție muzicală. Cea mai recentă realizare a sa este jingle-ul reclamei la numărul de informații telefonice al Franței.

Video cu Deejay Mosey mixând la Paris

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite