PETRECERI DE CRĂCIUN: De la colinde până la crăciuniţe în cluburile din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru bucureştenii petrecăreți, care nu doresc să stea în casă de Crăciun, cluburile au pregătit spectacole inedite, atât în seara de 24 decembrie, cât şi duminică, pe 25 decembrie.

În seara de Ajun, cheflii pot alege dintr-o varietate de petreceri. The Silver Church Club organizează ButterflyEffect Night, de la ora 22.00. Ingredientele cheie ale petrecerii sunt fantasmele și visurile. Intrarea este liberă iar atmosfera va fi întreţinută de DJ Marcus şi DJ H.

Acorduri de chitară în Ajunul Crăciunului

În Club Studio Martin, cântăreața Nastia dă tonul petrecerii „No Silent Night” începând cu ora 21.00. Alături de artistă, responsabilii de distracţie sunt Priku, Oliviu şi Deysa. Green Hours 22 Jazz-Café, de pe Calea Victoriei, o are ca invitată pe  Maria Răducanu care va cânta, atât vocal, cât și la chitară.
În  pub-ul „Cool Cat”, de pe strada Sborului, vor concerta Blanoz şi Raku, începând cu ora 22.00. Intrarea este 15 lei.

În Club Control, situat pe strada Academiei, petrecăreții se pot distra la Christmass Rebells, de la ora 22.00. Organizatorii din Club Maxx îi invită pe cheflii să îl aştepte pe Moş Crăciun, alături de cele mai sexy crăciuniţe. Startul petrecerii se dă la ora 23.00.  În Club Maya, de la ora 21.00, puteți trăi o seară ca în poveşti. Invitații sunt așteptați cu decoruri de basm, muzică pe toate gusturile și multe surprize.

Crăciun cu muzică și dans

Andreea Balan va concerta, pe 25 decembrie, în Club Maxx. Spectacolul va  fi plin de veselie, costume și dansuri. Open Pub a pregătit o mulţime de bunătăţi şi surprize pentru petrecăreți Cozonac şi vin fiert, improvizaţii şi concursuri îi aşteaptă pe aceștia de la ora 22.00, intrarea fiind liberă.
Petrecere studențească în Club A.

Noaptea de Crăciun poate fi petrecută în stil studențesc în Club A, începând cu ora 21.00. Sărmăluțele, vinul și cozonacul sunt din partea casei.  Petrecerea tradițională de Crăciun din Club A vine cu un recital de colinde cu totul special al Mariei Gheorghiu. Bineînțeles că nici Crăciuneii nu vor lipsi, iar scena clubului va fi animată de energia lor într-un mini-concert. Intrarea este liberă.

Club Control, de pe strada Academiei, oferă cozonaci din partea casei şi vin fiert, iar petrecerea se desfăsoară sub titulatura de “The Great Rock'n'roll Christmas with Cliza”. În Club Tribute, de la ora 23.00,  Leo Iorga, unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi ai rock-ului românesc vine să încânte de Crăciun inimile fanilor. Intrarea este 30 de lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite