Persoanele fără adăpost din sectorul 4, găzduite la Centrul “Sfântul Luca”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza temperaturilor extrem de scăzute, înregistrate în această perioadă, în sprijinul persoanelor fără adăpost din Sectorul 4, Primarul Cristian Popescu – Piedone a dispus, găzduirea de urgenţă a acestora în cadrul Centrului Medico–Social “Sfântul Luca”, pentru a nu îndura gerul de afară.

La sfârşitul săptămânii trecute, Poliţia Locală Sector 4 a identificat şi transportat în incinta centrului şapte persoane fără adăpost. Pe lângă un loc călduros, “homleşii” beneficiază de o masă caldă şi îngrijire medicală de specialitate.

Prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4, o echipă mobilă verifică permanent dacă pe străzi mai sunt oameni fără adăpost, aceştia urmând să fie conduşi la Centrul “Sfântul Luca”, pentru  a fi adăpostiţi pe timpul nopţii.

Vârstnicii singuri, nedeplasabili, izolaţi în locuinţe pe fondul vremii nefavorabile, pot apela 037.275.63.13 şi 037.275.63.14, pentru a primi sprjinul specialiştilor echipei mobile.

Dat fiind faptul că, până vineri, se anunţă zile geroase, primarul Cristian Popescu–Piedone adresează un apel către locuitorii sectorului 4, în special persoanelor vârstnice, să evite, pe cât posibil, deplasarea în afara locuinţei, pentru  a se proteja de frig.   


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite