Pericol de prăbușire: Un avion cu 141 de pasageri la bord nu a putut ateriza pe Aeroprtul Otopeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un avion care venea de la Tel Aviv nu a putut să aterizeze, miercuri seara, pe Aeroportul „Henri Coandă”, din cauza unor defecțiuni tehnice. Piloții au încercat o aterizare forțată.

Directorul general al companiei Romatsa, Bogdan Donciu, a declarat pentru Mediafax că situația aparatului de zbor de la Tel Aviv a fost una de urgență, pentru că pilotului în era imposibil să aterizeze, din cauza unor probleme cu flapsurile. După ce a încercat să aducă avionul la sol și a observat că nu poate, pilotul a anunțat situația de urgență.

Bogdan Donciu a informat că aeronavei cu probleme i s-a acordat prioritate la aterizare, iar celelalte avioane au fost nevoite să aterizeze pe cealaltă pistă sau la Aeroportul Băneasa. Pe aeroport au fost chemate trei echipaje cu apă și spumă, o echipă de descarcerare și unul SMURD.

Călătorii sunt teferi

În final, aeronava cu 141 de pasageri a reușit să aterizeze în condiții de siguranță pe Aeroportul Otopeni, fără să fie nevoie de intervenția echipajelor de urgență aflate în apropierea pistei, a declarat Valentin Iordache, purtătorul de cuvânt al Aeroportului „Henri Coandă”, pentru Mediafax. Aparatul de zbor a ajuns la sol fără probleme la ora 21.11.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite