UPDATE Distrigaz: nu mai există niciun pericol de explozie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avaria unei conducte a dus la cumulări de gaz în zona Calea Griviţei din Sectorul 1, dar pericolul de explozie a fost îndepărtat. Pompierii au evacuat oamenii din locuinţe şi au îndepărtat toate mașinile parcate în zonă. Perimetrul este izolat în acest moment.

UPDATE 10.04: Distrigaz Sud Reţele a făcut ,printr-un comunicat de presă, o serie de precizări în legătură cu incidentul de astăzi din strada Carpaţi Nr 44. Astfel, compania arată că dispeceratul Distrigaz Sud Reţele a fost sesizat la orele 7.50 în legătură cu un incident produs la adresa menţionată.
 
"O echipă de intervenţie a companiei s-a deplasat imediat la faţa locului şi a luat primele măsuri de siguranţă, izolând perimetrul", se spune în comunicat".  "Specialiştii Distrigaz Sud Reţele au constatat deteriorarea unui robinet al unui branşament care nu alimenta niciun imobil, cel mai probabil în urma unei tentative de furt de fier vechi. Echipa Distrigaz Sud Reţele este în curs de remediere a defectului identificat, neexistând în prezent un risc de explozie în zonă", se mai arată în text.

UPDATE 9.44 Echipajele ISU Bucureşti, împreună cu cele ale Distrigaz şi Poliţia Capitaliai se află în continuare la faţa locului. Angajaţii companiei de gaz caută în continuare cauza avariei ca să poată remedia situaţia. Avaria s-a produs în zona Calea Griviţei. 

O conductă de gaze s-a fisurat în Sectorul 1, iar în acest moment pericolul de explozie este iminent. Polițiștii și pompierii evacuează oamenii din locuințe și îndepărtează toate mașinile parcate în zonă. Peste zece familii au fost evacuate până în prezent. Pompierii izolează zona pe o rază de 500 de metri, trecătorii sunt îndemnați să ocolească perimetrul, iar circulația rutieră este închisă.

Reprezentanții Distrigaz au oprit gazul, iar acum se află în zona cu pericol de explozie din Sectorul 1 și încearcă să afle din ce cauză s-a fisurat conducta care era destul de veche.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite