EXCLUSIV Aşchia nu sare departe de trunchi: fiul unui renumit spărgător de locuinţe de pe vremea lui Ceauşescu a fost reţinut pentru că fura din case

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar în acest moment, oamenii legii efectuează percheziţii în Capitală pentru a prinde trei persoane, care sunt bănuite că dădeau spargeri din locuinţe în Bucureşti şi Ilfov.

UPDATE 10.12: Cei trei indivizi acuzaţi de furturi din locuinţe sunt reţinuţi în urma descinderilor din această dimineaţă din Bucureşti. Aceştia se află în acest moment la audieri. Potrivit purtătorului de cuvânt din cadrul Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, unul dintre ei, pe nume Mandache, este chiar fiul unui renumit spărgător de case de doctori şi seifuri de pe vremea lui Ceauşescu, zis Rechinul. Mandache a fost ridicat de oamenii legii direct din locuinţa sa din oraşul Pantelimon. Diana Sarca a mai informat că infracţiunile pentru care sunt acuzaţi cei trei sunt clare şi probate. Rămâneţi pe bucureşti.adevarul.ro pentru a afla dacă infractorii vor fi reţinuţi sau dacă vor fi cercetaţi în stare de libertate!

Descinderile din această dimineaţă urmăresc prinderea unor hoţi de locuinţe. În cursul zilei de azi, trei persoane vori fi aduse la audieri de către poliţişti.

Potrivit oamenilor legii, hoţii acţionau în Bucureşti şi Ilfov.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite