Pepe, în lacrimi la emisiunea lui Măruţă. Vezi ce amintire l-a emoţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Latin-loverul Pepe a ajuns la saturaţie din cauza situaţiei tensionate în care se află, de când a decis să fie singur. În cadrul emisiunii lui Măruţă, vedetas-a emoţionat şi a izbucnit în lacrimi amintindu-şi de nepotul său care a murit.

Invitat la o emisiune, Pepe a discutat despre relaţia sa cu Oana Zăvoranu şi despre lucrurile care au dus la această despărţire. Încărcat cu amintiri, şi cu gândul la faptul că Oana s-a grăbit să depună actele de divorţ, Pepe a început să plângă. "Şi băieţii plâng câteodată, mi-am adus aminte de nepotul meu. Nu m-aş fi împăcat cu părinţii mei decât acum la divorţ, simplu. Eu sunt cu capul", a mărturisit vedeta.

Nepotul lui Pepe, Franco Pascu, a decedat în urmă cu mai bine de trei ani într-un tragic accident rutier în comuna Mihăileşti, Giurgiu. Tânărul, fotbalust la Sportul Studenţesc, împreună cu prietena s-a şi cu alţi cinci prieteni, s-au înghesuit într-o maşină la întoarcerea de la discotecă.  Maşina a derapat de pe şosea şi s-a răsturnat de mai multe ori. Martorii au declarat că autoturismul circula cu aproximativ 150 km/h. Franco Pascu, de 17 ani, a murit o dată cu încă trei prieteni din maşina, Ford Mondeo.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite