Pedeliştii, atac la primar: „Oprescu amendează pensionarii care nu au dat zăpada, în loc să cureţe oraşul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilul-şef Sorin Oprescu este acuzat de PDL Bucureşti că a lăsat Capitala sub nămeţi, că pasează responsabilităţile şi că doar îi culpabilizează pe primarii de sector.

Intervenţiile televizate ale primarului general au rămas strict la nivel declarativ, susţin pedeliştii într-un comunicat de presă emis joi. Ei au precizat că Sorin Oprescu a apreciat să nu deszăpezească intrările în Capitală, „pentru a-şi păstra forţele pentru rezolvarea adevăratei probleme: amendarea pensionarilor care nu au putut să dea zăpada din faţa scărilor de bloc”.

Drumari plătiţi cu sute de milioane de euro

Strategia primarului Capitalei este văzută doar ca o pasare a responsabilităţii, culpabilizare a primarilor de sector sau o invocare a „moştenerii otrăvite” a predecesorilor săi. „PDL Bucureşti îi cere primarului general să nu aştepte venirea primăverii şi să scoată absolut toate utiliajele în stradă, pentru a se îmbunătăţi condiţiile de trafic. Nu e admisibil ca un oraş care cheltuie anual câteva sute de milioane de euro pe salubrizare şi deszăpezire să fie paralizat aşa cum este Bucureştiul în mandatul lui Sorin Oprescu”, au conchis pedeliştii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite