FOTOGALERIE Patinoarele din Bucureşti se deschid vineri! Vezi unde te dai pe gheaţă anul acesta!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii sportului pe gheaţă se vor putea bucura de primele patinoare în aer liber, în Drumul Taberei şi Floreasca

Patinoarul de lângă Parcul Drumul Taberei va fi inaugurat vineri, la ora 18.30. Amatorii vor avea în prima zi intrare gratuită, până la închiderea programului, la ora 22.30. În următoarele zile, orarul patinoarului va fi de luni până joi, între orele 12.00 şi 23.00, vinerea - în intervalul orar 12.00-24.00, sămbăta - de la 9.00 la 24.00, iar duminica, între 9.00 şi 23.00. Tarifele pentru intrare vor fi cele de anul trecut, adică 10 lei intrarea de luni până vineri şi 15 lei sâmbăta şi duminica. Închirierea patinelor va costa 10 lei în toate zilele, la fel ca şi ascuţirea lor. Patinoarul va avea o suprafaţă de 1.800 de metri pătraţi.

15 lei la Floreasca

La patinoarul Floreasca, ce se va deschide tot vineri, programul va fi zilnic, între orele 10.00 şi 24.00. Seriile vor fi de câte două ore, cu o oră pauză între ele pentru refacerea gheţii. Tariful pentru accesul pe patinoar va fi de 15 lei. Cei care nu au patine le vor putea închiria cu 15 lei, iar cei care vor să şi le ascută o vor putea face pentru 10 lei. Suprafaţa patinoarului Floreasca este tot de 1.800 de metri pătraţi.
Dacă cei de la Floreasca păstrează o mică rezervă în privinţa datei deschiderii patinoarului, care ar putea fi modificată în cazul încălzirii vremii, cei din Drumul Taberei dau ca sigură ziua de vineri pentru inaugurarea luciului de gheaţă.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagine cu patinoarele din Bucureşti!

Primăria, trei patinoare


Şi Administraţia Lacuri, Parcuri şi Grădini Bucureşti (ALPAB) din subordinea Primăriei Capitalei va deschide în acest an trei patinoare în aer liber, în aceleaşi locuri ca şi anul trecut: Cişmigiu, Tineretului şi Unirea. Termenul estimat pentru deschiderea patinoarelor este 1 decembrie, depinzând însă de vreme.
La patinoarul din Cişmigiu au început deja lucrările de amenajare. Potrivit ALPAB, şi în Parcul Herăstrău va mai fi deschis un patinoar, dar nu de către municipalitate, pe un teren care aparţine Biroului de Turism pentru Tineret. Un patinoar va mai fi amenajat în această iarnă şi în Parcul Tineretului, în afară de cel al Primăriei Capitalei, în spatele Sălii Polivalente. Inagurarea acestuia va avea loc pe 1 decembrie.

image

Trei sectoare, fără distracţie pe gheaţă

Primăriile sectoarelor 1, 2 şi 3 nu vor mai amenaja în această iarnă patinoare în aer liber. Primăria Sectorului 1 ne-a precizat că motivul îl constituie „constrângerile bugetare”. Primăria Sectorului 1 a încercat să pună la dispoziţie amplasamentele pentru amenajarea patinoarelor unor investitori privaţi, însă nu s-a arătat nimeni interesat, potrivit instituţiei. Cei de la Primăria Sectorului 4 au spus că nu ştiu încă dacă va mai fi amenajat un patinoar în spatele Palatului Naţional al Copiilor.

UPDATE 24.11.2011

Patinoarul Floreasca va fi deschis sâmbătă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite