SĂNĂTATE Lecţii pentru slăbit şi teste gratuite pentru glicemie în Pasajul Universităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii pot beneficia, în Pasajul Universităţii, de sfaturi gratuite pentru slăbit, teste pentru glicemie şi ponturi pentru o viaţă sănătoasă în cadrul a două evenimente organizate, în perioada 28 septembrie -1 octombrie şi 3-6 octombrie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Medicului şi Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice.

Primul eveniment numit „Sănătate+Nutriţie+Sport" a început astazi şi se va încheia pe 3 octombrie. Evenimentul oferă vizitatorilor prilej să se informeze despre ce înseamnă alimentaţia corectă, sănătoasă, metodele cele mai bune pentru controlul greutăţii, pentru menţinerea sănătăţii, pentru a fi în formă perfectă în fiecare zi.

Cel de-al doilea eveniment organizat în perioada 3- 6 octombrie este dedicat bătrânilor şi poartă numele de "ZÂMBET pentru BUNICI". Evenimentul îşi propune să promoveze, în rândul persoanelor de vârsta a treia, serviciile şi ofertele de care pot beneficia din partea clinicilor medicale, centrelor de îngrijire, căminelor private, companiilor farmaceutice, organizaţiilor şi asociaţiilor.
Târgul reuneşte reprezentanţi ai clinicilor medicale, ai centrelor pentru slăbit, dar şi nutritionişti, edituri şi publicaţii specializate, lanţuri farmaceutice sau clinici stomatologice.

„Am slăbit 25 de kilograme şi am nevoie de ajutor"

Bucureştenii nu au trecut nepăsători pe lângă standurile din Pasaj. Gabriela Bălţătescu, o bucureşteancă în vârstă de 49 de ani, s-a oprit în faţa unui stand care oferă consultanţă de nutriţie. Slăbită din cauza unei boli necruţătoare, femeia cere ajutor specialiştilor. „Am făcut citostatice şi acum am mare nevoie de sprijinul unui nutriţionist. Am slăbit 25 de kilograme. Vreau să mă pun din nou pe picioare pentru că nu mai suport. Mi-au căzut măselele, părul, nu pot să dorm, vederea mi-e afectată şi am nevoie de îndrumare, am nevoie de nutriţie terapeutică", a spus Gabriela.

image

Click pe imagini pentru a vedea fotogaleria!


De-a lungul celor opt zile în care se va desfăşura evenimentul, bucureştenii vor afla de la specialişti ponturi pentru o viaţă mai sănătoasă şi vor fi invitaţi să participe la diverse acţiuni care încurajează alimentaţia sănătoasă, sportul sau consumul zilnic de apă. Organizatorii au pregătit şi câteva surprise pentru participanţi.

Evenimentele sunt organizate de Comuniunea Internaţionala Română, cu sprijinul Primăriei Capitalei şi ATMB. Programul este între orele 11.00-19.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite