Din „Roaba de cultură” se varsă concerte gratuite şi parada anuală a biciclistelor în Parcul Herăstrău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul Green Evolution invită bucureştenii să iasă în parc în weekend, chiar şi cu umbrele. Merci Band, semifinalişti la Vocea României, vor concerta sâmbătă, iar duminică programul propune activităţi toată ziua.

Proiectul „Roaba de cultură” debutează sâmbătă cu sosirea biciclistelor chic, într 17.00 şi 17.30. Ele aniversează a treia ediţie a evenimentului SkirtBike. Doamnele şi domnişoarele care pedalează cu stil vor porni turul din Parcul Circului, şi vor ajunge în Herăstrău, la intrarea Pescăruş, pe ruta Şoseaua Ştefan cel Mare – Calea Dorobanţilor – Piaţa Charles de Gaulle – Bulevardul Aviatorilor. Biciclistele en vogue vor fi escortate de poliţie şi vor socializa pe ritmuri muzicale la detinaţie.

În programul cultural în parc este anunţat tot pentru 26 mai şi concertul Merci Band.

Cine vrea cursuri gratuite de mers cu bicicleta şi este matinal este aşteptat tot în parc, duminică la ora 10.00. Cine nu se trezeşte de dimineaţă poate veni totuşi în Herăstrău, la atelierul de origami, la ora 18.00. Organizatorii invită bucureştenii şi la teatru de improvizaţie, cu începere de la ora 20.00.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite