În Orăşelul Copiilor continuă demolarea clădirilor ilegale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, însoţit de inspectori ai Serviciului Disciplina în Construcţii, a efectuat azi un control în Orăşelul Copiilor.

La finalul anului trecut, primarul a avut o ultimă întâlnire cu agenţii economici care îşi desfăşoară de ani de zile activitatea în incinta Orăşelului, cerându-le să se conformeze normelor legale şi să obţină toate documentele necesare desfăşurării activităţilor de profil. Totodată, le-a impus acestora să aducă clădirile respective într-o stare corespunzătoare funcţionării. Marea majoritate a agenţilor economici au dat dovadă de înţelegere şi au trecut la renovarea clădirilor respective.

Patru dintre aceştia însă nu s-au conformat celor dispuse de autoritatea locală. În consecinţă, astăzi, au primit somaţii. Dacă vor continua să ignore termenele impuse, prin Admiistraţia Domeniului Public Sector 4, în 72 de ore de la data somaţiilor, se va trece la demolarea construcţiilor în care aceştia îşi desfăşoară activitatea. 

“Sunt probleme de ani de zile, aceasta este situaţia pe care am preluat-o de la ALPAB. Astfel, aceşti agenţi economici s-au crezut, peste noapte, proprietari pe domeniul public, intabulând în fals construcţiile respective. Noi am angajat o casă de avocatură şi urmează să soluţionăm toate aceste litigii. O parte dintre construcţiile “cu probleme” au fost deja demolate, pentru o altă parte, aşteptăm pronunţarea instanţelor judecătoreşti, iar, pe restul, le vom dezafecta prin dispoziţie de primar”, a spus primarul Sectorului 4.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite