Oprescu: "La treabă, ca să nu mai fim iar ca-n filmele cu caraghioși!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat duminică, la sediul municipalității, că operatorii de salubrizare trebuie să se ocupe de curățarea intrărilor în stațiile de Salvare, angajații RATB - de liniile de tramvai și de stații, iar responsabilii de la Național Arena să ia zăpada de pe folia de plastic ce acoperă gazonul și de pe scaune.

Înștiințat de meteorologi că duminică, lini și marți va ninge în Capitală, Sorin Oprescu a convocat duminică un nou comandament de iarnă. "Mda, avem iar repetiție cu aceleași costume, pentru că, deși suntem pe străzi de ieri, tot nu am reușit să dăm zăpada. Dar voi trebuie să știți că ninsoarea se va înteți și că va trebui să dați iar cu substanțe antiderapante. Temperaturile vor fi mai mici decât în zilele trecute, așa că gheața asta ar trebui să nu ne mai dea bătăi de cap", a spus Oprescu. 

Edilul-șef a adăugat că, la capitolul trotuare, se lucrează "cu aceeași timiditate". "După-amiază am convocat și eu la spart gheața de pe liniile de tramvai și din stații pe cei de la RATB. Apoi, am consilierii mei care vor face rapoarte din puncte fixe și ne vedem la ora 19.00 ca să evaluăm situația", a precizat primarul Capitalei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite