Oprescu laudă camerele video din Arena Naţională: „Instalaţia poate recunoaşte trăsăturile celor mai ciudaţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a spus că există o listă de persoane care ar putea pune probleme la Finala Ligii Europa, dar de acest lucru "se ocupă serviciile", precizând că instalaţia de monitorizare video de la Arena Naţională poate să recunoască "trăsăturile celor mai ciudaţi".

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă i-au solicitat lui Oprescu, duminică, la comandamentul privind organizarea Finalei UEFA Europa League, să desemneze o persoană de contact din cadrul Primăriei, pentru eventualele situaţii de urgenţă şi să permită amplasarea unor echipamente ale pompierilor la secţia de poliţie din centrul vechi al Capitalei.

Sorin Oprescu a mai fost anunţat la comandament că în zona Arenei Naţionale a început informarea cetăţenilor să nu mai parcheze maşinile pe străzile care permit accesul spre stadion, că s-au refăcut covoarele asfaltice şi marcajele şi că va fi făcută o semnalizare temporară.

De asemenea, reprezentanţii municipalităţii i-au spus primarului Sorin Oprescu că în zonele de distracţie amenajate pentru suporterii spanioli vor fi câteva zeci de elevi de la Liceul Cervantes, care vor fi îmbrăcaţi distinctiv, cu tricouri pe care scrie "Pregunta me!" - Întreabă-mă!" şi vor putea oferi informaţii în limba spaniolă.

Reprezentanţii Primăriei Capitalei au mai spus că de duminică începe amplasarea echipamentelor tehnice în cele două zone de distracţie pentru suporteri, din Piaţa Constituţiei şi Piaţa George Enescu.

Finala Ligii Europa, dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, are loc în 9 mai, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, fiind transmisă în direct de Pro TV.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite