“Odată cu demiterea lui Criţ, începe cafteala pentru ciolan”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat marţi, după şedinţa extraordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, că va ataca în instanţă hotărârea adoptată de consilierii municipali, prin care s-a decis schimbarea din Consiliul de Administraţie al RATB, a lui Adrian Criţ.

Potrivit Agerpres, edilul-şef a explicat faptul că se comite "o gravă eroare juridică, se încalcă legea în domeniu, deoarece prin această hotărâre se încearcă schimbarea de fapt a directorului general al acestei regii şi, implicit, al managementului acestuia".
"Am discutat cu domnul director Criţ, asupra dânsului s-au exercitat o serie întreagă de presiuni care îl forţau să se îndrepte către situaţii oneroase, în ceea ce priveşte publicitatea, automatele de cafea etc. Domnul Criţ are o conduită fermă şi în problema furturilor de motorină care se petreceau de ani şi ani de zile şi care ne duceau la pierderi. Refuzul categoric al dânsului de a încălca legea a dus la situaţia de a fi sancţionat în felul acesta. După părerea mea, începe cafteala pentru ciolan (...) Vom vedea, voi ataca această hotărâre în justiţie, pentru că nu mi se pare corect. Criţ şi-a prezentat raportul, nu am avut niciun fel de discuţie asupra managementului RATB, nu a încălcat nicio normă, nici de conduită, nici vreo lege care să poată să-l aducă în situaţia respectivă", a spus Oprescu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite