Bucureştenii au şansa să participe la o recepţie dată în cinstea nunţii prinţului William cu Kate Middleton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambasada Marii Britanii la Bucureşti a lansat un concurs pentru cei care vor să sărbătorească nunta anului. Toate persoanele care vor povesti pe blogul lor detalii unice de la nuntă au şanse să participe la o recepţie organizată de Ambasadă în cinstea nunţii regale.

Ambasada Marii Britanii a pus la bătaie un premiu tentant pentru toţi cei care sunt fani ai celebrului cuplu regal format din Prinţului William şi Kate Middleton. Cei doi tineri urmează să-şi lege destinele în 29 aprilie. Tocmai de aceea, pe pagina de Facebook a instituţiei a fost postat anunţul unui concurs care dă românilor şansa de a sărbători evenimentul în cadrul unei petreceri de mare clasă.

Competiţie online

Toate persoanele dornice să ia parte la recepţie, alături de ambasadorul britanic şi alţi invitaţi de seamă, trebuie să-şi descrie nunta pe blogul lor. Orice element inedit al nunţii lor va fi un atu în plus pentru participanţi. Poveştile celor mai frumoase evenimente vor fi postate pe profilul ambasadei de pe reţeaua de socializare, unde pot fi votate. „Concursul a fost lansat de foarte puțin timp și am constatat cu bucurie că a atras deja atenția. Am primit câteva înscrieri, așteptăm cât mai multe până pe 27 aprilie", a spus Raluca Brăgărea, purtător de cuvânt al ambasadei.  

Invitaţi de seamă

Şansa de a câştiga invitaţia la recepţie creşte odată cu numărul de voturi pe care descrierea le primeşte online. Astfel, cuplul cu cea mai frumoasă istorisire de la nuntă va participa la petrecerea exclusivistă, care va avea loc în centrul Bucureştiului. "Sperăm să avem alături de noi un număr de aproximativ 350 de invitaţi, prieteni şi colaboratori ai Ambasadei, împreună cu familiile lor. Am invitat personalități publice de marcă precum oameni de afaceri, diplomați, politicieni și reprezentanți ai societății civile", a mai spus purtătoarea de cuvânt.  Marele eveniment de la Londra va fi transmis în direct şi atmosfera de la petrecerea stradalăMarii Britaniiva fi recreată în Bucureşti.  În ceea ce priveşte ţinuta invitaţilor, aceasta va fi una potrivită momentului, dar nu foarte pretenţioasă. "Este un eveniment special, așa că alegerea noastră a fost smart, dar și o oportunitate să ne simțim bine alături de prieteni și famillie, deci am mers pe ideea de casual. În concluzie, smart casual", a mai precizat Raluca Brăgărea. La recepţie vor fi prezenţi şi sportivi, jurnalişti şi bloggeri.

Luna de miere la sat, în România

 Prinţul William şi viitoarea consoartă Kate Middleton au anunţat că vin în România, în luna mai. Cuplul regal este aşteptat la Viscri, acolo unde prinţul Charles, tatăl mirelui, are o proprietate pe care a achiziţionat-o încă în 1996. O parte dintre sătenii din Viscri sunt sceptici când vine vorba de vizita regală, iar o altă parte dintre ei aşteaptă cu nerăbdare ca William şi Kate să ajungă la ei în localitate. Cuplul regal va fi primit cu slănină, cârnaţi, şi supă de găină , dar şi cu dulceţuri naturale şi ţuică. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite