Noaptea Institutelor Culturale se sărbătoreşte, vineri, în 14 centre şi institute de cultură bucureştene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noaptea Institutelor Culturale, unul din cele mai populare evenimente culturale bucureştene,ajunsă la cea de-a şasea ediţie, este marcată în 14 centre şi institute culturale, printre care Institutul Cultural Român, British Council, Institutul Cervantes şi Institutul Francez.

Din 2007, la sfârşitul lunii iunie, institutele culturale de la Bucureşti îşi deschid porţile şi mai larg decât o fac de obicei, îndemnând publicul iubitor de cultură la o noapte albă, plină de evenimente atent ticluite şi surprize.

Anul acesta, Noaptea Institutelor Culturale este organizată de 14 centre şi institute culturale membre EUNIC: British Council, Centrul Ceh, Institutul Balassi - Centrul Cultural al Ungariei, Delegaţia Wallonie-Bruxelles, Forumul Cultural Austriac, Institutul Camões/Ambasada Portugaliei, Institutul Cervantes, Institutul Cultural Român, Goethe-Institut, Institutul Francez, Institutul Italian de Cultură "Vito Grasso", Institutul Polonez, Centrul Cultural şi de Informare al Ucrainei şi Centrul Cultural Turc Yunus Emre.

British Council îi invită pe vizitatori la o seară activă dedicată Jocurilor Olimpice 2012 şi un program "care îi va menţine în formă”. Programul tuturor instituţiilor culturale care participă la eveniment este disponibil pe site-ul Institutului Cultural Român.

Pentru deplasarea între centrele în care au loc evenimente, pasionaţii de cultură vor avea la dispoziţie o cursă specială RATB.

Noaptea Institutelor Culturale a crescut cu fiecare an atât ca număr de organizatori, ca număr de evenimente, cât şi ca număr de participanţi, fiind unul dintre cele mai vizibile şi apreciate evenimente din Bucureşti.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite