Programul de poveşti şi somn pentru copii la Muzeul Antipa se reia, trei nopţi pe lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul „Legănaţi de Deinotherium”, iniţiat de Muzeul Naţional de Istorie Naturală ''Grigore Antipa'' din Capitală, este dedicat celor mici, care pot petrece o noapte în instituţie, fără părinţi.

Programul "Legănaţi de Deinotherium" aşteaptă copiii care pot rămâne fără părinţi să viziteze Muzeul Antipa noaptea şi să doarmă în sala principală a instituţiei, lângă faimosul schelet de Deinotherium gigantissimum, care impresionează orice vizitator datorită dimensiunilor sale impunătoare.

Dimineaţa, micuţii vor povesti ce au visat, la o ceaşcă de cacao cu lapte şi un baton gustos de cereale. Înainte, însă, de a adormi "legănaţi de Deinotherium", copiii vor asculta o veche legendă despre un animal, culeasă chiar de unul dintre cercetătorii muzeului.

Programul "Legănaţi de Deinotherium" a fost iniţiat anul acesta pe 19 mai, la Noaptea Muzeelor. Atunci, 20 de copii s-au mutat pentru o noapte în instituţia care găzduieşte faimosul schelet de Deinotherium gigantissimum, lângă care copiii au spus poveşti, s-au jucat şi au dormit.

În urma succesului de care s-a bucurat proiectul "Legănaţi de Deinotherium", reprezentanţii Muzeului Antipa au declarat atunci că speră să reuşească să-l implementeze o dată pe lună.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite