Avioane şi bal mascat la „Dracula Fest” Comana

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul se desfăşoară pe aerodromul din Comana, la numai 22 de kilometri de Capitală. Distracţia începe astăzi şi timp de trei zile, curioşii vor putea participa la un bal mascat, expoziţie de cai, cupa „Vlad Dracul" la costume zburătoare şi "Strong Man" - spectacol live cu demonstraţii de forţă oferit unul dintre cei mai puternici români, Vladimir Comorovschi.

 "Prin acest eveniment, pornind de pe pământ şi ajungând până la cer, de la sporturi străvechi la sporturi contemporane, Clubul Sportiv Moto Fly Ro doreşte să creeze un prezent istoric. Toţi cei prezenţi trebuie să conştientizeze ce înseamnă spiritul românesc, să redescopere cultura noastră cu tradiţiile şi obiceiurile ei, să-şi aducă aminte de performanţele româneşti de-a lungul timpului şi mai ales, prin accesul liber la activităţile organizate, să fie actorii acestui spectacol", spun organizatorii evenimentului.

Comana este unul dintre locurile cu o zestre istorică bogată ce nu poate fi neglijată tocmai pentru faptul că domnitorul Vlad Ţepeş a fost cel care a ridicat aici biserica-mănăstire Comana.  Acesta este şi locul unde se spune că-şi are şi locul de veci. Legendele spun  că lângă fântâna cu nuc, aflată în Parcul Natural Comana, Vlad Ţepeş ar fi fost ucis, după ce a fost eliberat de Matei Corvin.

Află mâine în Adevărul ce poţi face la Dracula Fest!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite