CONCEDIU DE VEDETĂ Monica Tatoiu a fost la New York. Vezi ce şi-a cumpărat femeia de afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înainte de a pleca la New York, Monica Tatoiu a declarat pentru "Adevărul" că merge în America cu fiul ei, pentru a-l înscrie la una dintre universităţile celebre de acolo.

În timp ce se bucură de zilele petrecute în Statele Unite ale Americii, Monica Tatoiu îşi face timp să le povestească prietenilor despre fascinantul New York. „Cele mai bune vintage-uri în NYC, pe bulevardele 1 şi 2 între strada 13 şi 2 . O rochie din anii 50-60 costă 20 de dolari, adică 60 de lei! Sau chiar 6 dolari. Superb!", spune românca.  

image

Click pe imagini pentru a vedea galerie foto!

Aceasta precizează şi câteva amanunte nu foarte plăcute despre situaţia economică din Statele Unite. „Si aici în SUA sunt mult prea mulţi care, deşi pot munci, stau pe ajutoare sociale, fac copii cu ghiotura şi aşteaptă ca statul să le dea! Când mulţi iau şi putini dau, lumea se duce de râpă! Toamna asta va aduce numai veşti economice proaste. Aici în New York se simte deja", a explicat Tatoiu. 

Românca a continuat: „Şi în SUA când ieşi din marile oraşe descoperi saracia, oameni fără slujbe ce dorm în cabane sau rulote, oamenii ce nu mai au asigurare medicală. Şi aici guvernul cheltuie fără cap şi datoriile bat la uşă. Doctorii sunt plătiţi mizerabil, antreprenorii sunt hărţuiţi cu taxe din ce în ce mai mari. Dacă nu eşti foarte bun, mori de foame!"

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite