Taximetriştii au ajuns cu legea lor în Parlament. În două săptămâni, vor forţa votul deputaţilor cu un alt protest de amploare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiunea a determinat în cele din urmă introducerea pe ordinea de zi a Plenului Camerei Deputaţilor modificările la Legea 38/2003, care reglementează activitatea de taximetrie.

UPDATE 13:57 Reprezentanţii COTAR susţin că protestele de astăzi i-au convins pe deputaţi să accepte pe ordinea de zi modificările aduse la Legea taximetriei. Mai mult, şoferii susţin că se vor întoarce în stradă peste aproximativ două săptămâni.

Taximetriştii au terminat protestul cu două ore mai devreme decât era prevăzut.

De asemenea, va fi închisă circulația rutieră pe banda I a Bulevardului Națiunile Unite, între Bulevardul Libertății și strada Hașdeu, precum și banda I a Splaiului Independenței între Pod Hașdeu și Bulevardul Libertății.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule să evite să  circule în zona respectivă în  intervalul orar menționat și să aleagă rute ocolitoare prin Bulevardul Știrbei Vodă sau prin Bulevardul Regina Maria – Bulevardul Unirii.

Poliţiştii le solicită tuturor participanților la trafic să respecte semnalele și indicațiile agenților de poliție rutieră.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite