Lui Mircea Lucescu i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Lucescu este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, pentru că pasagerul din dreapta cu care era în mașină este grav rănit.

Contactat de reporterii bucuresti.adevarul.ro, subinspectorul Andrei Codău, de la Brigada Rutieră a Capitalei, a declarat că lui Lucescu i s-a întocmit dosar penal și că urmează să fie cercetat de anchetatori.

Subinspectorul a spus că, până acum, au fost audiați vatmanul care conducea tramvaiul ce l-a lovit pe antrenor și femeia care era la volanul celelaltei mașini implicate în accident. Pe parcursul săptămânii viitoare va fi audiat și Lucescu, dar și martorii care au văzut cum s-a petrecut tamponarea.

Ce riscă Lucescu

Andrei Codău a declarat că, în acest caz, există două posibilități. Dacă pasagerul din mașina antrenorului va fi spitalizat mai puțin de 60 de zile, fapta lui Lucescu va fi încadrată la vătămare corporală din culpă. Însă, daca victima va fi internată peste 60 de zile, Lucescu va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă, de o deosebită gravitate.

Mircea Lucescu are mai multe coaste fracturate, iar în urma unui traumatism toracic pot apărea complicaţii. Din această cauză, antrenorul este monitorizat în permanență de o echipă de medici.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite