Mircea Dinescu îşi deschide restaurant cu specific românesc în Centrul Istoric al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Dinescu va deschide în luna noiembrie un restaurant cu specific românesc, în Centrul Vechi al Capitalei, unde vor fi servite preparate tradiţionale, majoritatea produse în ferma poetului de la Cetate.

„Voi deschide în luna noiembrie un restaurant în Centrul Vechi din Bucureşti. Va fi cu produse de la Cetate, cu vinuri şi mâncare tradiţională“, a confirmat scriitorul, pentru Mediafax.

Restaurantul va avea 200 de locuri şi va funcţiona într-un spaţiu închiriat, cu parter şi cramă. Dinescu n-a vrut să facă publică valoarea investiţiei, argumentând că aceasta este în derulare,mai informează Mediafax.

„Nu va fi un restaurantr cu mititei, ci unul pentru oameni fini“

„Am refăcut toate reţetele vechi de acum 200 de ani. Nu va fi un restaurant cu mititei, ci unul pentru oameni fini. Restaurantul, în al cărui nume va fi şi Dinescu, va avea şi un subtitlu: «În căutarea savorilor pierdute»“, a mai spus Dinescu.

Vrea să se ocupe de turism, cultură şi viticultură

Scriitorul şi publicistul Mircea Dinescu a vândut la sfârşitul lunii iulie firma Agroindustriala Giubega, care administrează 800 de hectare de teren agricol, către un om de afaceri turc, potrivit agenţiei Mediafax. „Am vândut pentru că nu vreau să mă mai ocup de agricultura mare. Vreau să mă ocup doar de turism, cultură şi viticultură“, declara Dinescu la începutul lunii septembrie.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite