Bucureştiul sub ameninţarea furtunii FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea caniculară din timpul zilei a fost înlocuită de ploaie. Sfântul Ilie şi-a intrat în drepturi în Capitală unde tunetele şi fulgerele au luat locul temperaturilor ridicate. În zona de Nord a oraşului plouă torenţial. În Ilfov este vijelie şi grindină.

image
image
image

Click pe imagini pentru fotogalerie!

UPDATE ora 20.57: Având în vedere avertizarea de cod galben de furtună emisa de meteorologi pentru aceasta seară, primarul general al Capitalei,  Sorin Oprescu, a solicitat reprezentanţilor Apa Nova să fie pregătiţi să acţioneze în cazul în care cantităţile de apă vor depăşi valorile  normale. Astfel, pe străzile Capitalei se află în această seară, pregătite de intervenţie, 12 echipaje ApaNova, urmând ca numărul acestora să fie suplimentat dacă este nevoie.

De asemenea, edilul a cerut Administraţiei Străzilor să intervină imediat în cazul în care se vor defecta semafoarele. Operatorii de salubrizare au obligaţia să cureţe gurile de scurgere din zonele inundabile.

Primarul Sorin Oprescu a făcut apel şi către Regia Autonomă de Transport Bucureşti să intervină pe liniile de tramvai în cazul în care cantităţile de apă vor crea probleme mijloacelor de transport în comun.
ALPAB şi ADP-urile de sector sunt pregătite să intervină cu toate echipele disponibile în aşa fel încât să fie înlăturaţi toţi copacii care  prezentă pericol pentru trafic şi pentru cetăţeni.

Specialiştii avertizează că în Capitală vijelia se va dezlănţui pe parcursul nopţii.

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de furtună care este valabilă până mâine la ora 16.00.

Capitala blocată de furtună. Un om a murit şi alte patru persoane au ajuns la spital

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite