Mega Image a deschis un nou magazin în Plaza Romania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mega Image a inaugurat azi supermarketul din Plaza Romania, de pe Bd. Timisoara nr 26. Acesta este cel de-al treilea magazin din lanţul Gmarket achiziţionat anul trecut în luna octombrie.

Supermarketul a fost deschis într-o nouă locaţie, la nivelul subsol al mall-ul, şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.300 de metri pătraţi. Noul Mega Image va pune la dispoziţia clienţilor o sortimentaţie variată de produse, de la produse de panificaţie proaspăt coapte în magazin, rotiserie, bar de salate, vitrină asistată cu produse tradiţionale şi specifice româneşti până la produse pentru nevoi speciale.

Deschiderea Mega Image Plaza a avut loc la ora 12.00, iar clienţii pot beneficia de preţuri speciale de inaugurare alături de multe alte surprize. Primii 300 de clienţi beneficiază de un voucher de cumpărături cadou în valoare de 50 de lei.

În primele două luni ale anului 2012 Mega Image a deschis nouă supermarketuri noi. Mega Image va continua deschiderile în luna martie, având în plan inaugurarea a opt noi magazine în această lună (inclusiv Mega Image Plaza). Următorul supermarket Mega Image va fi deschis pe 7 martie în Bucuresti pe Bd. Expoziţiei nr. 101 în sectorul 1.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România  cu o reţea ce cuprinde 115 de supermarketuri în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image (102) şi Shop&Go (13). Lanţul de supermarketuri face parte din Delhaize Group.

Citeşte şi:

Hipermarket Kaufland, în Drumul Taberei

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite