Focuri de armă pentru prinderea unor persoane care vindeau materiale pirotehnice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Secţiei 7 l-au depistat ieri, în jurul orei 9.30, în zona unui complex comercial din sectorul 2, pe G. Nicolae de 40 de ani, care oferea spre vânzare obiecte artizanale şi de distracţie confecţionate pe bază de amestecuri pirotehnice, obiecte ce se aflau atât pe trotuar cât şi într-un autoturism marca Ford Mondeo.

Potrivit poliţiştilor, în momentul legitimării, cel în cauză a devenit agresiv, încercând să părăsească locul faptei cu autoturismul, fiind oprit de poliţişti. În acel moment, mai mulţi indivizi aflaţi la faţa locului au încercat să ridice materialele pirotehnice, motiv pentru care unul din agenţii de poliţie a executat un foc în plan vertical cu pistolul din dotare, reuşindu-se îndepărtarea grupului şi imobilizarea lui G. Nicolae. Nu au fost victime şi pagube materiale.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 7, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi de deţinere fără drept de obiecte pirotehnice, cu G. Nicolae în stare de libertate, precum şi pentru identificarea celorlalţi participanţi la eveniment.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite