Marian Drăgulescu şi Adriana au părăsit show-ul „Dansez pentru tine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Drăgulescu şi Adriana au părăsit show-ul „Dansez pentru tine", în timp ce Monica Davidescu a suferit un accident la picior în timpul repetiţiilor şi a fost înlocuită cu Oana, o fostă concurentă a emisiunii, informează stirileprotv.ro.

Vineri seară, în cea de-a doua ediţie a emisiunii "Dansez pentru tine", ringul a fost inundat de senzualitate şi energie debordantă. Stilurile serii au fost dans contemporan în ploaie, pe tema "Amurg/ Twilight", şi rock'n'roll. Clasamentul final al celei de-a doua ediţii a show-ului "Dansez pentru tine" a fost: locul I - Oana Ioniţă şi Alin, locul al II-lea - Şerban şi Valentina, locul al III-lea - Diana şi Max, locul al IV-lea - Nicoleta şi Attila, locul al V-lea - Oana (care o înlocuieşte pe Monica Davidescu) şi George.

„Dansez pentru tine“: sezonul 13 este cu noroc

Echipele condamnate la duel sunt: Bianca Drăguşanu cu partenerul ei Carol şi Pavel Stratan cu Andreea. Tot în ediţia de vineri a emisiunii, Marian Drăgulescu şi partenera lui, Adriana, au părăsit competiţia "Dansez pentru tine", telespectatorii alegând Pavel Stratan şi Andreea să rămână pe ringul de dans. Pe de altă parte, Nicoleta Luciu a făcut progrese faţă de prima ediţie a emisiunii, lucru remarcat de toţi membrii juriului de la "Dansez pentru tine". "Aţi făcut un progres destul de mare faţă de data trecută. Nicoleta, tu ai transmis foarte multă emoţie", a spus Emilia Popescu, jurat al emisiunii, conform Mediafax.

Dans în ploaie

Bianca Drăguşanu şi Carol nu s-au descurcat foarte bine la dansul în ploaie. De teamă ca dansul ei să nu fie unul indecent şi pentru a nu îl supăra prea tare pe iubitul ei, Bianca nu a excelat pe ringul de dans. Oana Ioniţă şi partenerul ei, însă, au avut un dans în ploaie perfect. Oana Ioniţă a reuşit să îl impresioneze chiar şi pe exigentul Mihai Petre.

Monica Davidescu a suferit un accident la picior în timpul repetitiilor. Actriţa nu va mai putea dansa, ea având nevoie de o perioadă de recuperare de câteva luni. În locul ei a intrat în competiţie Oana, o fostă concurentă a show-ului "Dansez pentru tine" şi actuală membră a baletului emisiunii, care va dansa pentru visul lui George Boghian. Astfel, vineri seară, Oana şi George au fost urmăriţi din public de Monica Davidescu, care le-a ţinut pumnii celor doi concurenţi, iar notele pentru dansul în ploaie primite de cei doi au fost bune.

Note mari

Hienă şi Valentina au reuşit să ridice publicul în picioare cu un dans în ploaie perfect şi expresiv. Membrii juriului au fost şi ei impresionaţi de prestaţia celor doi concurenţi, obţinând note foarte bune. Şi Max Dragomir şi partenera sa, Diana, echipa care a ieşit pe primul loc în prima ediţie a show-ului, au dansat cu pasiune în ploaie. Publicul a fost impresionat de prestaţia celor doi, care au obţinut şi note foarte bune.

Vedeţi o GALERIE FOTO de la prima ediţie a emisiunii!

image

Duelul de vineri seară a avut loc doar între cele două concurente, Andreea şi Adriana. Fetele au dansat singure, fără partenerii lor, Pavel Stratan şi Marian Drăgulescu. Pavel Stratan nu a dansat rock'n'roll din cauza unor probleme cu spatele, iar dansul presupune multe prize, fapt pentru care artistul nu a putut să le execute. Partenera lui Pavel, Andreea Preda, a dansat rock'n'roll împreună cu unul dintre băieţii din baletul "Dansez pentru tine".

În acest sezon juriul nu va mai vota dansul de la duel, iar decizia aparţine în totalitate telespectatorilor. Wilmark a mărturisit că a fost încântat de prestaţia făcută de Andreea. De aceeaşi părere a fost şi Emilia Popescu, Mihai Petre, Beatrice, dar şi Edi Stancu.

Tot în cadrul ediţiei de vineri a "Dansez pentru tine", Ştefan Stan, câştigătorul emisiunii "Vocea României" a dansat cu iubita lui pentru Gabriel Ştefănescu şi tatăl lui, Radu Ştefănescu, cei care au ajuns până în semifinalele celei de-a doua ediţii a show-ului "Românii au talent". 11 copii au împreună Radu şi Livia Ştefănescu, iar din căsătorii anterioare fiecare dintre ei mai are câteun copil. Florin, cel mai mare copil, suferă de sindromul Down. În ciuda faptului că sunt foarte muncitori, singurul venit fix al familiei sunt alocaţiile copiilor, iar viaţa de zi cu zi este foarte grea pentru ei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite