Maraton de lenevit la Bucureşti: Campionul pleacă acasă cu două fotolii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine seară, de la ora 23.00, experţii în lenevit sunt aşteptaţi să se înscrie la concurs. Premiul cel mare constă în două fotolii "pouf", unul roșu și unul negru. Aceasta este a doua ediţie a maratonului de lenevit care are loc la Bucureşti, pe strada Traian 141.

Organizatorii au pregătit şi câteva surprise pentru participanţi. Aceştia sunt invitaţi să aducă o fotografie care să se încadreze în tema "Rock, Love & Peace". Toate instantaneele vor fi expuse în Woodstock Café, acolo unde are loc competiţia inedită. Imaginea care primeşte cele mai multe aprecieri va fi premiată.

Evenimentul începe cu petrecerea "Lazy On a Freeday!" de mâine seară. La ora 23.00 începe maratonul. Se va face o listă cu participanţi şi la fiecare jumătate de oră se va face prezenţa. Concursul se va termina când ultimul participant va ceda. Înscrierea în competiţie este gratuită, iar participanţii vor fi supravegheaţi de echipa de organizatori. Una dintre regulile concursului este ca maratoniştii să aibă peste 18 ani. Persoana care va lenevi cel mai mult, în orice fel doreşte, va deveni Leneşul Anului şi va pleca acasă cu două fotolii special concepute pentru leneşi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite