Mall nou-nouţ în Giuleşti! Investiţii de 15 milioane de euro pentru a deschide anul acesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mall-ul va fi construit sub brandul Auchan City şi va fi primul construit în Bucureşti. Terenul din Giuleşti a fost cumpărat în urmă cu câteva luni, iar francezii au plătit 20 de milioane de euro.

Un nou mall va fi construit în Bucureşti. Acesta va fi ridicat de către grupul Auchan, care aparţine familiei Mulliez, una dintre cele mai bogate din Franţa. Amplasarea mall-ului este pe terenul cumpărat de la uzina Grantmetal, iar pe platforma Tricodava din Ghencea va fi realizat un centru commercial. "Vom dezvolta în Giuleşti, primul proiect Auchan City din România, în care vom avea un hipermarket predominant alimentar de 5.000 mp şi o galerie comercială Immochan de 2.000 mp. Suntem în faza de depunere a cererii pentru obţinerea autorizaţiei de construire şi avem ambiţia de a deschide până la Crăciun. Investiţia totală se va ridica la circa 15 milioane de euro", a susţine Patrick Espasa, directorul general al companiei. Auchan România a înregistrat vânzări brute de 433 mil. euro în 2011 pe piaţa locală.
Proiectul de pe platforma Tricodava din Ghencea prevede realizarea unui magazin Auchan cu o suprafaţă netă de 11.000 mp şi o galerie comercială cu 80 de magazine. Cele două terenuri au fost cumpărate de grupul francez la sfârşitul anului trecut pentru circa 20 milioane de euro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite