LEGEA MAIDANEZILOR: “Viaţa unui om valorează de miliarde de ori mai mult decât vieţile tuturor potăilor din Bucureşti”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cititorii bucuresti.adevarul.ro au avut reacţii vehemente cu privire la soluţionarea problemei câinilor fără stăpâni. Cei mai mulţi militează pentru eutanasierea lor, considerând că este o rezolvare de moment mai eficientă, în timp ce alţii vin cu argumente despre beneficiile sterilizării.

Reprezentanţii asociaţiilor de protecţia animalelor aduc ca argument pentru sterilizarea patrupedelor şi cheltuielile. Potrivit acestora, o sterilizare costă până la 65 de lei, în timp ce eutanasierea ajunge şi la 220 de lei. Cei mai mulţi dintre cititori nu văd un motiv bun în asta care să stea împotriva uciderii maidanezilor. “După ce aţi văzut că bucureştenii vor să fie eutanasiaţi după toată campania «Vai, dar sunt nişte sufleţele!», acum vă agăţaţi de cheltuieli. Ok!! Îi sterilizaţi, şi după? Unde vor ajunge? Exact: pe stradă. Şi am rezolvat ce?”, spune Bogdan.

La fel de vehement este şi Bumtzi: “Pentru iubitorii de animale: «O femeie a fost ucisă anul trecut în Capitală în urma unui atac al câinilor străzii» de aici rezultă că argumentele voastre sunt NULE!!! Câinii ne omoară pe noi, aşa că şi noi îi omorâm pe ei. Viaţa unui om valorează de miliarde de ori mai mult decât vieţile tuturor potăilor din Bucureşti!!!! OMORÂŢI CÂINIIIII!!!!”

Există şi persoane care văd problema cu indulgenţă şi nu pot accepta moartea animalelor. “Neam de ucigaşi de animale, acei câini erau în curtea unei instituţii, în care acea femeie a intrat noaptea, erau câinii din acea curte. Nu-i nimic, dacă vă place să trăiţi în Ţara Ucigaşilor de Câini, cum va fi numită în mod oficial România dacă se aproba legea”, explică Francesca cu deznădejde.

Mai citeşte:

200.000 de bucureşteni împotriva a 50.000 de maidanezi. Tu eşti de acord cu eutanasierea câinilor vagabonzi?

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite