Proprietarii de autoturisme din sectorul 4 trebuie să-şi reînnoiască contractele pentru parcare până pe 31 martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serviciul Parcări din cadrul Primăriei Sectorului 4 a anunţat beneficiarii locurilor din parcările de reşedinţă care nu şi-au reînnoit contractele de închiriere că trebuie să se prezinte până pe 31 martie la sediul din strada Străduinţei nr. 1, pentru preschimbarea acestora, în caz contrar, riscând anularea contractului.              

Sunt vizate aproximativ 4.000 de persoane care au acorduri mai vechi de anul 2008 şi care nu s-au prezentat nici până în prezent pentru reînnoirea acestora.

Contractele de închiriere a locurilor de parcare se reînnoiesc numai după achitarea taxei aferente ocupării locului, la unul dintre sediile Direcţiei Generale de Taxe şi Impozite Locale Sector 4 (Calea Şerban Vodă nr. 43, strada Străduinţei nr. 1).

Pentru închirierea unui loc de parcare, şoferii din sectorul 4  trebuie să aibă domiciliul pe raza acestuiaşi să deţină un autoturism proprietate personală sau cumpărat în leasing, aceştia putând să obţină un singur loc de parcare, pe apartament.

Pentru reînnoirea contractului, restanţierii sunt aşteptaţi la Serviciul Parcări (strada Străduinţei nr. 1, Sector 4), programul de lucru cu publicul fiind în zilele de marţi şi miercuri, între orele 8.30 şi 14.30 şi joi, între orele 12.00 şi 18.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite