Peste 200 de noi locuri de parcare de reşedinţă vor fi realizate în acest an în sectorul 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă 229 de noi locuri de parcare de reşedinţă vor fi realizate anul acesta în sectorul 2.

Primrăia Sectorului 2 continuă astfel programul de extindere a parcajelor la sol în zonele aglomerate de blocuri pentru a oferi bucureştenilor posibilitatea de a-şi gara autovehiculele la domiciliu.

Specialiştii Primăriei Sectorului 2 au identificat deja 4.000 de metri pătraţi de terenuri libere în străzile Rovine numerele 1-3, Chiristigiilor numărul 2 şi Colentina numărul 62 A care sunt pretabile pentru amenajarea locurilor de parcare, a aleilor de acces pentru autovehicule şi pietoni, precum şi pentru zonele verzi care vor înfrumuseţa noile investiţii edilitare.

După curăţarea terenurilor şi nivelarea acestora vor începe lucrările de turnare a asfaltului, amenajarea aleilor şi trotuarelor, numerotarea locurilor şi plantarea de material dendrofloricol.

Primăria Sectorului 2 va continua activitatea de identificare a terenurilor dintre blocuri, pretabile pentru amenajarea de noi locuri de parcare pe care să construiască parcaje la sol pentru bucureşteni care vor fi oferite spre închiriere.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite