Noi locuri de parcare în sectorul 2 prin ridicarea autovehiculelor abandonate sau fără stăpân

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 2 continuă şi în această perioadă acţiunea de ridicare a 35 de autovehicule abandonate sau fără stăpân care ocupă ilegal parcările din capitală pentru a face loc autoturismelor folosite zilnic de către bucureşteni.

Potrivit Primăriei Sectorului 2, toate aceste autovehicule sunt părăsite de cel puţin un an de zile de către proprietari şi au ajuns adevărate epave care nu mai folosesc nimănui, dar ocupă locurile de parcare atât de preţioase pentru bucureştenii care sunt obligaţi să-şi lase maşinile în diverse locuri.

Majoritatea autovehiculelor care vor fi ridicate de către Primăria Sectorului 2 sunt din mărcile: Dacia, Ford, Mercedes, Skoda, dar şi alte tipuri de vehicule care nu mai sunt utilizate de către deţinătorii acestora.

Pe lângă eliberarea locurilor  de parcare de autovehiculele abandonate sau fără stăpân, instituţia are în derulare, pentru anul în curs, finalizarea lucrărilor de construire a 229 de noi locuri de parcare care vor fi oferite spre închiriere bucureştenilor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite