30 martie, ultima zi pentru reînnoirea contractelor de închiriere a locurilor de parcare în sectorul 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii Sectorului 1 mai au la dispoziție doar zece zile pentru reînnoirea contractelor de închiriere a locurilor de parcare de reședință.

Astfel, până la data de 30 martie, cetățenii din această zonă administrativă sunt așteptați la sediul Administrației Domeniului Public din B-dul Poligrafiei nr. 4 pentru depunerea documentației necesare reînnoirii contractului.

Pentru a închiria un loc de parcare de reședință, bucureștenii din sectorul 1 trebuie să depună următoarele acte: cerere de închiriere, copie după actul de identitate al solicitantului cu domiciliul în imobilul respectiv, copie după certificatul de înmatriculare al autoturismului pe care îl deţine, o schiță cu amplasamentul locului de parcare solicitat și o taxă de 76,65 lei/loc/autoturism/an.

Dacă până la data de 30 martie cei care au avut contract de închiriere a unui loc de parcare pe anul precedent nu își manifestă intenția de a-l reînnoi, Administrația Domeniului Public Sector 1 poate atribui locul de parcare respectiv oricărei alte persoane interesate.

În sectorul 1 există peste 8.000 de locuri de parcare de reședință care se adaugă celor peste 100.000 de locuri de parcare create prin introducerea sensurilor unice pe străzile secundare. Programul de introducere a sensurilor unice a fost demarat încă de la sfârșitul anului 2007, până în acest moment fiind introduse sensuri unice pe o treime din arterele secundare din această zonă administrativă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite