FOTO Fiesta românească a început în Piaţa Constituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piaţa Constituţiei s-a umplut de microbişti, mii de persoane s-au strâns pentru a urmări meciul pe cele patru ecrane uriaşe amplasate aici, dar şi pentru bunătăţile de vânzare la standurile amenajate.

Mii de suporteri s-au strâns, începând cu ora 18.00, în Piaţa Constituţiei, pentru a sărbători Finala Ligii Europa. Cu o jumătate de oră înainte de fluierul de start, spectatorii sunt deja în atmosfera de fiesta, întreţinută de concertul trupei Direcţia 5. Cea mai mare parte a microbiştilor spanioli au plecat spre Arena Naţională, dar cei rămaşi vor urmări meciul de aici, împreună cu suporterii români.

Mulţi din cei prezenţi stau la mese şi consumă bunătăţile vândute în zona gastronomică: mici, cârnaţi, frigărui, bere şi băuturi răcoritoare. Suporterii Bilbao, care au umplut piaţa mai devreme, sunt doar în grupuri răzleţe, dar deloc lipsite de entuzasm: scandează şi cântă cot la cot cu cei români. Unii au desenate pe faţă însemnele echipei lor preferate, fularele alb-roşii sunt în aer.

Click pe imagini pentru fotogalerie:

image

Nu s-a înregistrat nici un incident între participanţii la petrecerea evenimentului sportiv al anului.

Lumea continuă să vină în piaţă, să vadă meciul în atmosfera care s-a încins aici. Mini-jocurile de din zona amenajată aici nu mai atrag doritori atât de aproape de fluierul final, terenul de fotbal a fost abandonat în favoarea concertului, la o bere.

Cursele speciale ale RATB care circulă spre Arena Naţională nu au prea mulţi călători, majoritatatea celor care au bilet sunt deja acolo.

Pe Arena Naţională, suspansul şi tenisunea sunt la cote maxime. Vezi aici detalii!

image
image
image

Suspans pe Arena Naţională. Dă click pe imagini pentru a vedea!

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite