FOTOGALERIE Fiesta se întoarce pe străzile Capitalei, fanii Atletico Madrid au 3 la 0 motive de a sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii au urmărit cu sufletul la gură finala Ligii Europa din Piaţa Constituţiei, care s-a terminat cu scorul 3 la zero, învingătoarea fiind Atletico Madrid.

Cei peste 50.000 de spectatori, care au umplut Arena Naţională, au început deja fluxul spre centru, unii nu au mai aşteptat nici festivitatea de premiere. Fanii Bilbao nu mai erau de văzut în Piaţa Constituţiei.

Suporterii au urmărit cu toată concentrarea finala Ligii Europa din Piaţa Constituţiei, după ce echipa Atletico Madrid a înscris două goluri încă din prima repriză. Cei de la Arena Naţională li se alătură.

Centrul Istoric este, de asemenea, luat cu asalt. Deşi străzile şi barurile sunt arhipline, proprietarii stabilimentelor de aici nu sunt impresionaţi de cât au cheltuit spaniolii până acum. Urmează însă o petrecere până la zi.

Autocarele pleacă de la stadion din cinci în cinci minute, unele spre aeroport, altele spre centrul Capitlei.

Click pe imagini pentru fotogalerie:

image

Microbiştii care au încurajat echipa învingătoare au început dansul şi petrecerea, pe străzi. Nervii greu încercaţi ai suporterilor ambelor echipe sunt trecuţi rapid la relaxare intensivă în atmosfera de weekend care a pus stăpânire pe centrul oraşului. În câteva ore, primele curse încep să decoleze, o parte din suporteri se vor îmbarca spre casă.

Incidentele au fost minore, câţiva suporteri au fost duşi la poliţie petru a fi idenitifcaţi, nu s-au înregistrat intersecţii violente între suporterii echipelor care s-au înfruntat. Puţini oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar nu au fost probleme grave, şi au fost rezolvate pe loc, în câteva minute.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite