FOTOGALERIE Cea mai aglomerată zi din istoria Aeroportului Henri Coandă Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până la ora 18.30, aterizat nu mai puţin de 52 de curse charter pe pista aeroportului de la Otopeni. Peste 15.000 de suporteri cu destinaţia Arena Naţională au făcut check out doar azi.

Astăzi s-a înregistrat oficial cea mai aglomerată zi din istoria Aeroportului Henri Coandă, conform comunicatului emis de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti. Din cursele charter care au aterizat, 31 au adus fanii echipei Athletic Bilbao şi 21 – suporterii Atletico Madrid. Avioanele au aterizat la fiecare 10 minute.

Aeroportul are pe o pistă, în acest moment, o adevărată parcare de avioane.

Suporterii au fost preluaţi de autocarele agenţiilor de turism, cursele shuttle de la Primărie, liniile RATB 780 şi 783 sau de trenul Henri Coandă Express.

Se estimează că un total de peste 25.000 de pasionaţi ai fotbalului au trecut prin aeroport, din care 15.000, doar azi. Alte câteva mii au aterizat în Bucureşti pe aeroportul de la Băneasa, potrivit aceleiaşi surse.

Click pe imagini pentru fotogalerie:

image

Toate solicitările pentru alocări de slot (programare de operare) la aeroport au primit răspuns, inclusiv prin alocarea de slot-uri suplimentare, nici unul nu a fost modificat de aeroport.

Traficul curselor regulate nu a fost afectat, toate acestea decolând şi aterizând fără întârzieri. Şi la bordul acestor avioane au fost, cateva mii de suporteri.

În cea mai aglomerată zi din istoria Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti, traficul se desfăşoară normal şi nu au avut loc niciun fel de incidente.

Citeşte şi: VIDEO: Aeroportul Henri Coandă, turat la maximum de suporterii spanioli

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite