29 de lifturi au fost montate în 13 staţii de metrou, în acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 29 de lifturi interioare şi exterioare au fost montate în cursul acestui an în 13 staţii de metrou, a anunţat azi Metrorex.

Staţiile în care au fost montate şi puse în funcţiune lifturi de exterior şi de interior sunt: Jiului, Parc Bazilescu, Izvor, Preciziei, Grozăveşti, Politehnica, Titan, Piaţa Sudului, Constantin Brâncoveanu, Crângaşi, Eroii Revoluţiei, Republica, Ştefan cel Mare, Dimitrie Leonida şi Timpuri Noi.
În anul 2012 este programat a fi încheiat montajul tuturor lifturilor. Conform contractului, vor fi montate încă 43 de lifturi exterioare şi interioare în alte 20 de staţii.

Potrivit programului de modernizare a metroului, în cadrul contractului de montaj, se are în vedere instalarea a 75 de lifturi în 34 de staţii.
Valoarea investiţiei în montajul lifturilor este de aproximativ 68 milioane lei (fără TVA), iar termenul de finalizare este de 31 iulie 2012.
În prezent, din totalul celor 51 de staţii de metrou aflate în exploatare, 24 dispun de lifturi pentru accesul tuturor categoriilor de utilizatori.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite